Toimitusehdot

Digination Oy 1548182-0 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita verkossa. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@aude.fi
Postiosoite: Vironkatu 12, Helsinki

Tilaaminen

Auden vuosikäyttöoikeudet tilataan asetukset-sivulta . Tilaus lähetetään maksamalla tilauksen sisältö. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku - Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Fellow Yrityslasku: Markkinoiden helpointa B2B ostamista. Ostaminen Fellow Yrityslaskulla onnistuu lähes aina pelkkien yhteystietojen avulla, ilman vahvaa tunnistautumista. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustaman yrityksen välisen yhteyden. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Meillä on valmiina tiedossa yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisätty laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot. Lisäksi laskulta löytyy ALV-erittely.

Fellow Yrityslaskun normaali maksuaika on 14 vuorokautta. Halutessaan maksuaikaa voi pidentää jopa 60 vuorokauteen. Fellow Yrityslaskun luottoraja on 5000 €. Jos yrityksenne tarvitsee korkeamman luottorajan, voitte olla yhteydessä Fellow asiakaspalveluun. Fellow Yrityslaskun mahdollistaa Fellow Bank Oyj. Lisätietoja Fellow Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: https://www.fellowpankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimitus

Tilaamasi palvelu on käytössä heti kun se on maksettu.

Tilauksen peruuttaminen

Maksetulla tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus mikäli tilille ei ole tehty tai pidetty kokeita tai käytetty arvosana-avainta maksun jälkeen. Peruutuksesta voi ilmoittaa info@aude.fi osoitteeseen ennen määräajan päättymistä.

Käyttöehdot

Aude digikokeet on käyttäjälleen ilmainen ensimmäisen kahden viikon ajan. Jos haluat jatkaa käyttöä kokeiluajan jälkeen, voit tilata Auden suoraan hallintaliittymästä. Palvelun hinta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Kokeita voi olla päällä yksi kerrallaan eli jos haluat avata toisen kokeen, on edellinen ensin päätettävä. Kokeen enimmäisosallistujamäärä on 40. Koe voidaan sulkea ja avata uudestaan monta kertaa. Mikäli tarvitset suuremman enimmäisosallistujamäärän, ota yhteyttä info@aude.fi.

Aude toimittaa myös yrityksen nimellä, väreillä, logolla ja omalla alidomainilla esim. https://omayritys.aude.fi/ palvelimia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous info@aude.fi.

Aude suhtautuu tietoturvaan ja tietosuojaan vakavasti. Palvelimemme ovat AWS:n varmennetuissa datakeskuksissa ja sivusto on suojattu SSL-sertifikaatilla. Palvelun ilmainen käyttö ei vaadi tunnistetietojen syöttämistä. Jos ostat maksullisen palvelun, tulee sinun ilmoittaa nimi tilauksen yhteydessä. Voit halutessasi lisätä myös muita yhteystietoja, mutta ne eivät ole pakollisia. Toimiva sähköpostiosoite on tunnuksesi palveluun. Tilauksen yhteydessä on järkevää ilmoittaa nimen lisäksi ainakin puhelinnumero, jotta voimme varmistua henkilöllisuudestäsi, jos sähköpostiosoitteessasi tapahtuu muutoksia. Sähköpostiosoitetta tai muita tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ja niitä käytetään vain sisäänkirjautumiseen ja Auden ja asiakkaan väliseen viestintään.

Ilmaisen koeajan jälkeen palvelu on maksullinen. Maksupalveluvälittäjä Visma Pay:lle välitetään tilaajan perustiedot maksun yhteydessä. Tietoja ei kuitenkaan käytetä muuhun kuin maksun käsittelyyn. Voit tutustua Visma Payn selosteisiin osoitteessa https://www.visma.com/privacy-statement/finland/ (aukeaa uuteen ikkunaan) .

Auden sopimuskausi on yksi vuosi. Uuden kauden voi maksaa suoraan hallintaliittymässä. Aude lähettää tiedon palvelun umpeutumisesta sähköpostitse hyvissä ajoin. Sopimuksen voi purkaa jättämällä uuden maksun maksamatta. Tällöin kaikki järjestelmässä olevat kokeet ja muu materiaali poistetaan määräajan kuluttua.

Aude pyrkii kaikessa toiminnassaan siihen, että kaikki toimii hyvin. Järjestelmästä otetaan varmuuskopioita jatkuvasti, joten tietosi ovat tallessa. Aude-digikokeet ei kuitenkaan vastaa mistään virhetilanteista tai niiden aiheuttamista vahingoista tai meneteyistä tiedoista. Mikäli järjestelmä on pois käytöstä, hyvitetään menetetty aika sopimuksen voimassaoloa pidentämällä vastaavalla ajalla. Esimerkiksi jos et pääse yhteen päivään palveluun, sopimuksesi kesto pitenee yhdellä päivällä automaattisesti. Virhetilanteista voi reklamoida info@aude.fi

Aude pidättää oikeuden purkaa asiakkaan sopimus, mikäli Audea käytetään solvaavan, rasistisen, väkivaltaan yllyttävän tai laittoman materiaalin jakamiseen tai opettamiseen. Tässä tapauksessa jäljellä olevaa maksua ei palauteta. Sopimus voidaan irtisanoa myös mikäli käytön määrä ylittää kohtuuden rajan. Kohtuulliseksi käytöksi katsotaan opettajan normaali opetukseen liittyvä kokeiden ja pistareiden pito. Kohtuuden rajana pidetään n. 100 koetta kuukaudessa. Jos Aude katsoo, että käyttöä on kohtuuttomasti, asiakkaaseen otetaan yhteyttä asiasta. Jos kohtuuton käyttö jatkuu, asiakkaan tili voidaan sulkea tai asiakasta pyydetään kohtuullistamaan käyttöä. Tili voidaan sulkea myös, jos Aude-digikokeet katsovat, että tilillä pidetyt kokeet ja materiaali eivät ole muulla tavalla soveliaita. Mikäli tili suljetaan tämän vuoksi, Aude palauttaa jäljellä olevaa tilausta vastaavan summan asiakkaalle. Aude tili on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain omistajansa käyttöön. Jokaiselle käyttäjälle pitää olla oma tilinsä. Organisaatiotilillä lisenssejä voidaan käyttää niin, että osa poistetaan käytöstä väliaikaisesti niin, että kokeita ei kuitenkaan poisteta. Ostettujen lisenssien aktiivisia käyttäjiä voidaan vaihtaa vapaasti hallintaliittymästä. Mikäli haluat poistaa tilisi kesken sopimuskauden ota yhteyttä info@aude.fi

Aude sisältää sisältää kaikkia toimintojaan koskevat ohjevideot ohje-sivulla. Mikäli sinulla on kuitenkin kysyttävää, huomaat jotain korjattavaa tai sinulla on kehitysehdotus käytä asetukset-sivun pikapalautetta tai ota yhteyttä info@aude.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti.

< Takaisin